Kalendarz zajęć

Wyczyść filtry »
« Wrzesień »
« 24 do 30-09-2018 »
Godzina Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
06:30
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

ZASTĘPSTWO

45 min

AQUA CYCLING

Anna M.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Ola M.

BASEN

ZASTĘPSTWO

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Ola M.

BASEN

ZASTĘPSTWO

   
07:30  
55 min

PUMP Fitness

Joanna Bednarz

SALA Fitness

 
45 min

JUMP Fitness

Anna M.

SALA Fitness

     
09:00
55 min

CROSS Training

Karolina F.

SALA Fitness

55 min

AKTYWNY SENIOR

Joanna Bednarz

SALA Fitness

55 min

JOGA

Basia B.

SALA Fitness

55 min

AKTYWNY SENIOR

Anna M.

SALA Fitness

55 min

CROSS Training

Beata Rz.

SALA Fitness

55 min

JOGA

Basia B.

SALA Fitness

30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

 
45 min

AQUA CYCLING

Anna M.

BASEN

 
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

 
30 min

AQUA BABY 3-12M

Barbara K.

BASEN

 
09:30          
30 min

AQUA BABY 12-24M

Barbara K.

BASEN

30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

 
55 min

JUMP Fitness

Anna M.

SALA Fitness

ZASTĘPSTWO

10:00
45 min

AQUA POWER

Agata K.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Natalia C.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Agata K.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Agata K.

BASEN

30 min

AQUA BABY +24M

Barbara K.

BASEN

30 min

AQUA BABY 12-24M

Agnieszka T.

BASEN

55 min

ZDROWY KRĘGOSŁUP

Karolina F.

SALA Fitness

 
55 min

STRETCHING

Basia B.

SALA Fitness

 
55 min

ZDROWY KRĘGOSŁUP

Beata Rz.

SALA Fitness

55 min

TBC

Beata Rz.

SALA Fitness

 
10:30          
30 min

AQUA BABY +24M

Barbara K.

BASEN

 
11:00
45 min

AQUA FIT

Agata K.

BASEN

45 min

AQUA SENIOR

Natalia C.

BASEN

45 min

AQUA FIT

Agata K.

BASEN

45 min

AQUA SENIOR

Martyna C.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Agata K.

BASEN

30 min

AQUA BABY 3-12M

Barbara K.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Anna M.

BASEN

ZASTĘPSTWO

         
55 min

STRETCHING

Beata Rz.

SALA Fitness

 
11:30          
30 min

AQUA BABY 12-24M II

Barbara K.

BASEN

 
12:00    
45 min

AQUA SENIOR

Natalia C.

BASEN

     
45 min

AQUA CYCLING

Anna M.

BASEN

ZASTĘPSTWO

12:30  
45 min

CROSS Express

Karolina F.

SALA Fitness

 
45 min

CROSS Express

Karolina F.

SALA Fitness

 
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

 
13:00            
45 min

AQUA POWER

Anna M.

BASEN

ZASTĘPSTWO

13:30          
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

 
14:30            
30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

ZASTĘPSTWO

15:00          
30 min

AQUA BABY 3-12M

Martyna C.

BASEN

30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

ZASTĘPSTWO

15:30          
30 min

AQUA BABY 12-24M

Martyna C.

BASEN

30 min

AQUA BABY 12-24M

Agnieszka T.

BASEN

ZASTĘPSTWO

16:00          
30 min

AQUA BABY 3-12M

Martyna C.

BASEN

30 min

AQUA BABY +24M

Agnieszka T.

BASEN

ZASTĘPSTWO

16:15
45 min

AQUA CYCLING

Beata A.

BASEN

ZASTĘPSTWO

 
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

       
17:00        
30 min

AQUA BABY 3-12M

Barbara K.

BASEN

   
17:15
45 min

AQUA CYCLING

Beata A.

BASEN

ZASTĘPSTWO

45 min

AQUA POWER

Natalia C.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

       
17:30
55 min

Trening BIEGOWY

Justyna Gawlik

SALA Fitness

55 min

TBC

Basia B.

SALA Fitness

55 min

LATINO SOLO

Natalia C.

SALA Fitness

55 min

TBC

Basia B.

SALA Fitness

30 min

AQUA BABY 12-24M

Barbara K.

BASEN

   
18:00
55 min

CYCLING

Ola G.

CYCLING Studio

 
55 min

CYCLING

Ola G.

CYCLING Studio

       
18:15
45 min

AQUA CYCLING

Beata A.

BASEN

ZASTĘPSTWO

45 min

AQUA BOXING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Joanna Bednarz

BASEN

45 min

AQUA BOXING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Martyna C.

BASEN

   
18:30
55 min

Body ROLLING

Justyna Gawlik

SALA Fitness

55 min

JOGA

Basia B.

SALA Fitness

55 min

ZDROWY KRĘGOSŁUP

Natalia C.

SALA Fitness

55 min

JOGA

Basia B.

SALA Fitness

     
19:15
45 min

AQUA POWER

Beata A.

BASEN

ZASTĘPSTWO

45 min

AQUA CYCLING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Joanna Bednarz

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

   
19:30
45 min

MOBILITY

Ola G.

SALA Fitness

 
45 min

MOBILITY

Ola G.

SALA Fitness

       
20:15      
45 min

AQUA INTERWAŁ

Beata A.

BASEN

     
← →