Kalendarz zajęć

Wyczyść filtry »
« Listopad »
« 19 do 25-11-2018 »
Godzina Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
06:30
45 min

AQUA CYCLING

Natalia M.

BASEN

 
45 min

AQUA CYCLING

Natalia M.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

     
07:30    
45 min

PUMP Fitness

Natalia M.

SALA Fitness

       
09:00
55 min

CROSS Training

Ola G.

SALA Fitness

55 min

TBC

Beata Rz.

SALA Fitness

55 min

JOGA

Iza

SALA Fitness

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

55 min

CROSS Training

Monika

SALA Fitness

55 min

JOGA

Iza

SALA Fitness

30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

   
55 min

CYCLING

Ola G.

CYCLING Studio

55 min

TBC

Ola G.

SALA Fitness

 
30 min

AQUA BABY 3-12M

Barbara K.

BASEN

 
09:30          
30 min

AQUA BABY 12-24M

Barbara K.

BASEN

30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

 
55 min

JUMP Fitness

Natalia M.

SALA Fitness

10:00
45 min

AQUA POWER

Agata K.

BASEN

55 min

AKTYWNY SENIOR

Beata Rz.

SALA Fitness

45 min

AQUA POWER

Agata K.

BASEN

55 min

AKTYWNY SENIOR

Ola G.

SALA Fitness

45 min

AQUA CYCLING

Agata K.

BASEN

30 min

AQUA BABY +24M

Barbara K.

BASEN

30 min

AQUA BABY 12-24M

Agnieszka T.

BASEN

55 min

ZDROWY KRĘGOSŁUP

Ola G.

SALA Fitness

45 min

AQUA CYCLING

Natalia C.

BASEN

55 min

STRETCHING

Iza

SALA Fitness

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

55 min

ZDROWY KRĘGOSŁUP

Monika

SALA Fitness

55 min

TBC

Beata Rz.

SALA Fitness

 
10:30          
30 min

AQUA BABY +24M

Barbara K.

BASEN

 
11:00
45 min

AQUA FIT

Agata K.

BASEN

45 min

AQUA SENIOR

Natalia C.

BASEN

45 min

AQUA FIT

Agata K.

BASEN

45 min

AQUA SENIOR

Martyna C.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Agata K.

BASEN

30 min

AQUA BABY 3-12M

Barbara K.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Natalia M.

BASEN

         
55 min

STRETCHING

Beata Rz.

SALA Fitness

 
11:30          
30 min

AQUA BABY 12-24M II

Barbara K.

BASEN

 
12:00            
45 min

AQUA CYCLING

Natalia M.

BASEN

12:15
30 min

AQUA BABY 3-12M

Joanna Bednarz

BASEN

           
12:30          
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

 
12:45
30 min

AQUA BABY 3-12M

Joanna Bednarz

BASEN

           
13:00            
45 min

AQUA POWER

Natalia M.

BASEN

13:30          
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

 
14:30            
30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

15:00          
30 min

AQUA BABY 3-12M

Martyna C.

BASEN

30 min

AQUA BABY 12-24M

Agnieszka T.

BASEN

15:30          
30 min

AQUA BABY 12-24M

Martyna C.

BASEN

30 min

AQUA BABY 3-12M

Agnieszka T.

BASEN

16:00          
30 min

AQUA BABY 3-12M

Martyna C.

BASEN

30 min

AQUA BABY +24M

Agnieszka T.

BASEN

16:15
45 min

AQUA CYCLING

Karolina Ś.

BASEN

 
45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

       
17:00        
30 min

AQUA BABY 3-12M

Barbara K.

BASEN

   
17:15
45 min

AQUA CYCLING

Karolina Ś.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Natalia C.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

       
17:30
55 min

CROSS Training

Ola G.

SALA Fitness

55 min

JOGA

Iza

SALA Fitness

55 min

LATINO SOLO

Natalia C.

SALA Fitness

55 min

JOGA

Iza

SALA Fitness

30 min

AQUA BABY 12-24M

Barbara K.

BASEN

   
75 min

Trening BIEGOWY

Justyna Gawlik

Trening w terenie

     
55 min

LATINO SOLO

Instruktor

SALA Fitness

ZASTĘPSTWO

18:15
45 min

AQUA CYCLING

Karolina Ś.

BASEN

45 min

AQUA BOXING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Joanna Bednarz

BASEN

45 min

AQUA BOXING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Martyna C.

BASEN

   
18:30    
55 min

Zdrowy KRĘGOSŁUP/ STRETCHING

Natalia C.

SALA Fitness

55 min

CROSS Training

Ola G.

SALA Fitness

55 min

STRETCHING

Justyna Gawlik

SALA Fitness

ZASTĘPSTWO

   
18:50
35 min

Body ROLLING

Justyna Gawlik

SALA Fitness

           
19:15
45 min

AQUA POWER

Karolina Ś.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA POWER

Joanna Bednarz

BASEN

ZASTĘPSTWO

45 min

AQUA CYCLING

Beata A.

BASEN

45 min

AQUA CYCLING

Martyna C.

BASEN

   
← →